Jég veled!

tél Sydney Bondi Perisher Thredbo Darling Harbour Parramatta Cronulla sport Új-Zéland Ausztrália

Míg odahaza tombol a nyár, Ausztrália az utóbbi évek leghidegebb telét "élvezi". Szerencsére, annyira nem vészes a helyzet, nem fagyott be se a Bondi beach, se a Tasman sea és napközben akár 18-20 fokos napsütést is lehet élvezni, viszont éjszakára lehűl a levegő és a fűtetlen lakásban a központi fűtéshez szokott magyar hamar fázni kezd.

0 Tovább

Világbajnokok Sydney-ben

A Majthényi-Domokos páros immáron tizenegyedik alkalommal is világbajnok a repülőhollandi hajóosztályban. A 9 futamból hetet nyertek, az utolsó kettőnél "engedtek" csak ki s lettek másodikok, de ez már nem osztott-szorzott a végeredményt illetően.

0 Tovább

Sydney-Hobart vitorlásverseny 2014

A nevezési lista szerint 117 hajó rajtolt el a hagyományos, immár 70. alkalommal rendezett Sydney-Hobart vitorlás viadalon. Van magyar induló is, a Papillon kormányosa Ormándlaki Áron.

0 Tovább

Sydney 2000 olimpia eseményeinek helyszínei

Mi sem lehet jobb program egy sport és olimpia-rajongónak, mint végigjárja a 2000-es olimpia színhelyeit és mivel ezeket a létesítményeket megnyitották a lakosság számára, bárki csobbanhat az olimpiai uszodában, vagy beülhet egy meccsre valamelyik stadionban.

0 Tovább

Russell Crowe "nyuszis" karrierje

Russell Crowe-nak nem csak Oscar-, Golden Globe és BAFTA-díja van már, hanem támogatásával kedvenc rögbicsapata is feljutott a csúcsra másfél hete.

0 Tovább

David Villa góljával mentett pontot a Melbourne City FC

A New York City által a Melbourne-nek kölcsönadott 32 éves spanyol világ- és Európa-bajnok csatár beállása után negyedórával, a 63. percben talált be.

0 Tovább

Melbourne beerősített

Az elmúlt két szezonban Sydney erősített külföldről - fénykorában jobbnevű - focistákkal, ez idén Melbourne-nek sikerült jobban. A Melbourne Victory csapatához szerződött Brisbane-ből az albán válogatott Besart Berisha, a Melbourne City FC csapatát pedig David Villa erősíti majd. Hétvégén kezdődik a bajnokság.

0 Tovább

Ezüstös ausztrálok

A londoni olimpia sokaknak nem jött be, például az ausztrálok talán legrosszabb szereplésüket érték el ott a 10 éremmel, volt is utána ribillió, pláne mikor kiderült, mi is lehetett a baj. De összeszedték magukat s a vb-ről 3 arannyal és 11 ezüsttel tértek haza.

0 Tovább

James Magnussen világbajnok

Kell annál több, mint a londoni "égés" után a legfontosabb versenyszámot ausztrál nyeri?

0 Tovább

Rekorddal vonulna vissza az ausztrál bringás

Jövőre, a rekordot jelentő 18. Tour de France-indulása után vonulna vissza Stuart O'Grady ausztrál kerékpáros.

0 Tovább

noworries

blogavatar

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...

Utolsó kommentek