Australian Open - Djokovics tripla

Címkék: Australian Open, Melbourne, sport, tenisz, Novak Djokovic

Australian Open Melbourne sport tenisz Novak Djokovic

Volt itt kérem, öröm és bódottság. Azarenka duplázott, Djokovics triplázott, a vegyespáros révén pedig a helybelieknek is akadt oka az örömre.

Komment 0 | Reblog! 0 |

Kezdődik az Ausztrál Open

Címkék: Melbourne, Australian Open, tenisz, sport, Bernard Tomic

Hetek óta csak kapkodom a fejem a teniszhírek hallatán, mert szinte Ausztrália összes városában zajlott valamilyen verseny, sőt, még a szomszédba, Aucklandbe is leszerveztek egyet. Ezek mind felvezető versenyek a legrangosabb tornához, mert hétfőn Melbourne-ben elkezdődnek a küzdelmek a 101. ausztrál nyílt teniszbajnokságon, az idei első Grand Slam-tornán.

Komment 5 | Reblog! 0 |

Sportosra sikeredett ez a péntek, Beckham az A-League felé kacsingat, Webber nemet mondott a Ferrarinak, Thorpe öngyilkos akart lenni, egy teniszcsillagot nemi erőszakkal vádolnak, Leisel Jones visszavonul, két magyar sportoló Ausztráliába költözik és nem marad el az Austral Open.

Komment 0 | Reblog! 0 |

NSW 2017 naptár


2017-es naptár (pdf, 3.5MB)

Find more about Weather in Sydney, AU

Time in Sydney: +8 óra

Instagram

Lájkoljatok!

statcounter Site Meter

Sydney-útikalauz

Archívum

Mindenki a maga sorsának kovácsa

‎"The best years of your life are the ones in which you decide your problems are your own. You do not blame them on your mother, the ecology, or the president. You realize that you control your own destiny." (Albert Ellis) * * * * * "Életed legjobb évei azok lesznek, amikor eldöntöd, hogy minden problémád csakis a tied. Nem okolod értük sem anyádat, sem a gazdaságot, sem a köztársasági elnököt. És észreveszed, hogy csakis Te kovácsolod a saját sorsodat." (Albert Ellis)

Flag Counter

noworries

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...