Harcias "fenevadak"

Minap járta be az internetet két bokszoló kenguru videója, lám, hogy tudnak harcolni. Tegnap pedig egy koalát támadott és üldözött két szarka (magpie), mert közel járhatott a fészekhez. Őrült madarak, minap engem is megtámadott egy ..

0 Tovább

Megzavarodott koala

Egy szomorúan üldögélő növendék hím koalára figyeltek fel ausztrál természetvédők egy kivágott erdőben. A szemmel láthatóan zavarodott állat visszatért korábbi élőhelyére, de az erdőt már nem találta ott.

1 Tovább

Mike Tyson fél a koala macitól

Hittétek volna, hogy ez az agresszivitása miatt többször bajba és börtönbe került ember, akitől rettegett a bunyós szakma, fél a világ egyik legcukibb teremtményétől, a koala macitól?

0 Tovább

Cuki úszó koalamaci

Meglepő mutatvánnyal rukkolt elő egy koala a kelet-ausztráliai Gold-Coast közelében. A vizet nem különösebben kedvelő állatfaj egyik példánya ugyanis megmártózott egy patak vízében, majd gyorsan úszni is kezdett.

0 Tovább

Veszélyeztetett fajok

Rejtélyes májbetegségtől kopaszodnak meg, majd pusztulnak el a dél-ausztráliai szőrösorrú vombatok - közölték kedden ausztrál kutatók. A teljes őshonos vombatpopulációt veszélyeztető betegségben az állat először foltokban elveszíti szőrzete kisebb-nagyobb hányadát, sokszor teljesen megkopaszodik, majd éhen hal.

0 Tovább

noworries

blogavatar

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...

Utolsó kommentek