Sydney kivirult

Címkék: Vivid Sydney

Vivid Sydney

Ez már a második Vivid Sydney, ami itt ért. És ezzel jelzem, visszatértem, mert a blog nem halt meg, csak téli álmát aludta.

Komment 5 | Reblog! 0 |

Júniusban jön az új Empire Of The Sun-album

Címkék: Empire of the Sun, Vivid Sydney, zene

A fantasztikus videoklipjeiről és elképesztő fellépéseiről (is) híres ausztrál Empire Of The Sun második, Ice On The Dune névre keresztelt nagylemezének megjelentetésére készül. Május 31-én a Sydney Operaházban állnak színpadra a Vivid Fesztivál keretén belül, és a teljes műsor nyomon követhető lesz Youtube-on.

Komment 0 | Reblog! 0 |

Vivid Sydney

Címkék: Vivid Sydney

Vivid Sydney

Május 24-június 10 között kerül megrendezésre a Vivid Sydney, ami a fények, zene és ötletek fesztiválja néven fut. Két héten keresztül rengeteg vizuális és hallható élményben lesz része annak, aki ellátogat Sydney belvárosába. Az esti órákban fénnyel megfestik az Operaházat, Harbour Bridge-t, fényárban úsznak majd a Darling Harbour szökőkútjai, lesz sok fotókiállítás és koncertek is dögivel. És egy részük ráadásul ingyenes is :)

Komment 0 | Reblog! 0 |

NSW 2017 naptár


2017-es naptár (pdf, 3.5MB)

Find more about Weather in Sydney, AU

Time in Sydney: +8 óra

Instagram

Lájkoljatok!

statcounter Site Meter

Sydney-útikalauz

Archívum

Mindenki a maga sorsának kovácsa

‎"The best years of your life are the ones in which you decide your problems are your own. You do not blame them on your mother, the ecology, or the president. You realize that you control your own destiny." (Albert Ellis) * * * * * "Életed legjobb évei azok lesznek, amikor eldöntöd, hogy minden problémád csakis a tied. Nem okolod értük sem anyádat, sem a gazdaságot, sem a köztársasági elnököt. És észreveszed, hogy csakis Te kovácsolod a saját sorsodat." (Albert Ellis)

Flag Counter

noworries

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...