Mark Webber igazi főnöke, Kiska

Mint azt már bizonyára mindenki tudja, idén befejezi Forma-1-es pályafutását az ausztrál Mark Webber. S miközben olvastam a róla szóló összefoglalót, fennakadt a szemem egy információn, van macskája. Íme. Tőle még tán Sebastian Vettelnél is jobban tart :-D

0 Tovább

Webber jubilál Bahreinben

A Red Bull ausztrál pilótája, Mark Webber karrierje kétszázadik Forma-1-es Nagydíjára készül, a hétvégén Bahreiben jubilál.

0 Tovább

Brabham és Jones szobrot kapott Melbourne-ben

Ausztrália két Formula-1-es világbajnoka, Sir Jack Brabham és Alan Jones különleges megtiszteltetésben részesült a múlt heti Ausztrál Nagydíj alatt.

0 Tovább

Webbert még az ág is húzta

Mark Webber Melbourne Forma-1

Mark Webber hazai pályán mutatott balszerencsés sorozata tovább folytatódott. A Red Bull pilótája 12. alkalommal állt rajthoz az Ausztrál Nagydíjon, dobogós helyet azonban továbbra sem tudott szerezni, ráadásul most is hátráltatta őt néhány nem várt tényező.

0 Tovább

Webber dobogóra állna Melbourne-ben

Pénteken szabdedzéssel kezdődik az idei Forma-1-es szezon Ausztráliában. A konstruktőri vb-címvédő istálló, a Red Bull pilótája, Mark Webber is izgatottan várja az évad első nagydíját Melbourne-ben. És mivel hazai pálya, fürdik a népszerűségben.

0 Tovább

Webber Sydney-ben tartott bemutatót

Mark Webber a Red Bull RB7-es bemutató autójába ül a hétvégén a Sydney Motorsport Parkban, az ausztrál pilóta a Top Gear Fesztiválon vesz részt. Az esemény megelőzi a Formula-1-es szezonnyitó melbourne-i futamot.

0 Tovább

Melbourne a Forma-1-ben maradna

Forma-1 Melbourne Mark Webber

A város nagyon bízik abban, hogy a jövőben is az Ausztrál Nagydíjnak adhat otthont a Forma-1-ben, mely egyre inkább szeszélyessé válik a terjeszkedéssel. És mint látszik, nem csak nálunk sírnak, hogy veszteséges a Forma-1.

0 Tovább

Webber a legöregebb, de még nem vonul vissza

Miután Michael Schumacher visszavonult, Pedro de la Rosa pedig csapat nélkül maradt, úgy fest, 2013-ban a 36 esztendő Mark Webber lesz a mezőny legidősebb tagja. Az ausztrál, aki kora miatt évek óta csak egy-egy éves szerződéshosszabbítást kap a Red Bulltól, tisztában van vele, hogy pályafutása vége felé jár, a visszavonulásra viszont még nem gondol.

0 Tovább

Webber világbajnok akar lenni, nem szolga

A Red Bull Racing ausztrál versenyzője továbbra is azért harcol, hogy világbajnok legyen és noha elismeri német csapattársa sikereit, nem hajlandó beállni mögé.

0 Tovább

Beckham az A-League, Thorpe a halál felé kacsingat(ott)?

Sportosra sikeredett ez a péntek, Beckham az A-League felé kacsingat, Webber nemet mondott a Ferrarinak, Thorpe öngyilkos akart lenni, egy teniszcsillagot nemi erőszakkal vádolnak, Leisel Jones visszavonul, két magyar sportoló Ausztráliába költözik és nem marad el az Austral Open.

0 Tovább

noworries

blogavatar

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...

Utolsó kommentek