Az ausztrál Big Brother

Címkék: Big Brother, Gold Coast

Két hete költöztek be ebbe a rózsaszín csodába az ausztrál Big Brother játékosai, számszerint tizenhatan. Magyar valóságshow-kon felnőve szembetűnő, mennyivel tágasabb s több a tér.

Komment 0 | Reblog! 0 |

Bandikut-ikrek születtek fogságban

Címkék: bandicoot, Gold Coast

bandicoot Gold Coast

Hármasikrek születtek a közönséges erszényesnyulaknál Ausztráliában. Ez az első alkalom, hogy fogságban hármasikrek látnap napvilágot a fajnál.

Komment 0 | Reblog! 0 |

Cuki úszó koalamaci

Címkék: vicces, koala, Gold Coast

Meglepő mutatvánnyal rukkolt elő egy koala a kelet-ausztráliai Gold-Coast közelében. A vizet nem különösebben kedvelő állatfaj egyik példánya ugyanis megmártózott egy patak vízében, majd gyorsan úszni is kezdett.

Komment 0 | Reblog! 0 |

NSW 2017 naptár


2017-es naptár (pdf, 3.5MB)

Find more about Weather in Sydney, AU

Time in Sydney: +8 óra

Instagram

Lájkoljatok!

statcounter Site Meter

Sydney-útikalauz

Archívum

Mindenki a maga sorsának kovácsa

‎"The best years of your life are the ones in which you decide your problems are your own. You do not blame them on your mother, the ecology, or the president. You realize that you control your own destiny." (Albert Ellis) * * * * * "Életed legjobb évei azok lesznek, amikor eldöntöd, hogy minden problémád csakis a tied. Nem okolod értük sem anyádat, sem a gazdaságot, sem a köztársasági elnököt. És észreveszed, hogy csakis Te kovácsolod a saját sorsodat." (Albert Ellis)

Flag Counter

noworries

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...