Érdekes újabban Ausztráliában a cigaretta vásárlása. A dohányos bemegy a boltba, ránéz a cigarettákat tartalmazó szekrényre, és döbbenten tapasztalja, hogy minden doboz egyforma. Illetve nem éppen: a dohányzás okozta betegségeket bemutató fotók különbözőek, de a márkanév egyik csomagon sem látható.

Komment 12 | Reblog! 0 |

No smoking

Címkék: no smoking, Victoria

Victoria államban csúnyán ráfarag, aki a strandon rágyújt, ha észreveszik, 140 dolláros büntetést is kiszabhatnak rá. Legalábbis ezt a törvénytervezetet viszik a parlament elé s talán karácsony előtt már meg is szavazzák. Western Australia, Queensland és Tasmania hasonló lépést fontolgat.

Komment 0 | Reblog! 0 |

Dohányfüstmentes Tasmánia

Címkék: no smoking, Tasmania

A 2000 után született fiatalok dohányáruval való kiszolgálásának tiltásáról szóló törvényt fontolgat az Ausztráliához tartozó Tasmania, hogy segítse egy "cigarettafüst-mentes" nemzedék felnevelését.

Komment 0 | Reblog! 0 |

NSW 2017 naptár


2017-es naptár (pdf, 3.5MB)

Find more about Weather in Sydney, AU

Time in Sydney: +8 óra

Instagram

Lájkoljatok!

statcounter Site Meter

Sydney-útikalauz

Archívum

Mindenki a maga sorsának kovácsa

‎"The best years of your life are the ones in which you decide your problems are your own. You do not blame them on your mother, the ecology, or the president. You realize that you control your own destiny." (Albert Ellis) * * * * * "Életed legjobb évei azok lesznek, amikor eldöntöd, hogy minden problémád csakis a tied. Nem okolod értük sem anyádat, sem a gazdaságot, sem a köztársasági elnököt. És észreveszed, hogy csakis Te kovácsolod a saját sorsodat." (Albert Ellis)

Flag Counter

noworries

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...