Ricky Martin ausztrálul tanul

Címkék: Ricky Martin, Voice, vicces, nyelvtanulás

Ricky Martin a Voice egyik mestere, Delta Goodrem mellett.

Komment 0 | Reblog! 0 |

Online nyelvtanulási és álláskeresési tippek

Címkék: nyelvtanulás, álláskeresés

Következzen néhány tipp, hogyan fejlesztheti INGYEN az angol nyelvtudását az is, akinek nincs pénze tanfolyamra, magántanárra, könyvekre. Én is ezt gyűröm egy ideje, hogy minél kisebb hátrányból induljak az ausztrál életben. A lista nem teljes körű, s a hozzászólásokban biztos érkeznek további kiegészítések, ki milyen online segédanyagra esküszik, ezt előre is köszönöm. :)

Komment 0 | Reblog! 0 |

Ausztrál Tom

Címkék: Ausztrál Tom, Sydney, nyelvtanulás, vicces

Tom Sydneyben él s az volt a heppje, hogy megtanul magyarul. Ezt olyan szintre vitte, hogy a végén már vicces oktatófilmeket is készített magyaroknak. Sajnos, az egyetemi tanulmányai után beszippantotta a mocskos kapitalizmus és már nem sok ideje jut a magyaros hobbira, de reméljük, azért hébe-hóba még jelentkezik Tom.

Ausztrál Tom blogja: http://ausztraltom.blogspot.hu/

Komment 0 | Reblog! 0 |

Nem örökre, csak egy kicsit

Címkék: nyelvtanulás

Eléggé elnagyoltan vázoltam, miért is esett Ausztráliára a választás. A döntést például nagyban befolyásolta az a tény, hogy már jártam az országban.

Komment 2 | Reblog! 0 |

NSW 2017 naptár


2017-es naptár (pdf, 3.5MB)

Find more about Weather in Sydney, AU

Time in Sydney: +8 óra

Instagram

Lájkoljatok!

statcounter Site Meter

Sydney-útikalauz

Archívum

Mindenki a maga sorsának kovácsa

‎"The best years of your life are the ones in which you decide your problems are your own. You do not blame them on your mother, the ecology, or the president. You realize that you control your own destiny." (Albert Ellis) * * * * * "Életed legjobb évei azok lesznek, amikor eldöntöd, hogy minden problémád csakis a tied. Nem okolod értük sem anyádat, sem a gazdaságot, sem a köztársasági elnököt. És észreveszed, hogy csakis Te kovácsolod a saját sorsodat." (Albert Ellis)

Flag Counter

noworries

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...