Csipes: rosszul döntött a lányom

Címkék: Csipes Tamara, Brisbane, kajak-kenu

A Honvéd kajakosnőinek mestere, Csipes Ferenc egyáltalán nem haragszik a tavaly Brisbane-be költöző lányára, de edzéstervvel nem támogatja Tamara felkészülését.

Komment 0 | Reblog! 0 |

Sportosra sikeredett ez a péntek, Beckham az A-League felé kacsingat, Webber nemet mondott a Ferrarinak, Thorpe öngyilkos akart lenni, egy teniszcsillagot nemi erőszakkal vádolnak, Leisel Jones visszavonul, két magyar sportoló Ausztráliába költözik és nem marad el az Austral Open.

Komment 0 | Reblog! 0 |

Csipes Tamara is Ausztráliába evez

Címkék: sport, Csipes Tamara, kajak-kenu

sport Csipes Tamara kajak-kenu

Rendesen lezsibbasztott a hír, miszerint újabb magyar kajakos hagyja el az országot, a tavaly az év sportolónőjének választott Csipes Tamara így már a negyedik, aki a londoni olimpia óta bejelentette távozását. Ráadásul Tamara a férjével Ausztráliát célozza meg, tehát mondhatni sorstárs. De miért is csodálkozunk, hogy sportolók lépnek le, amikor orvosok, mérnökök már évek óta szivárognak külföldre ..

Komment 0 | Reblog! 0 |

NSW 2017 naptár


2017-es naptár (pdf, 3.5MB)

Find more about Weather in Sydney, AU

Time in Sydney: +8 óra

Instagram

Lájkoljatok!

statcounter Site Meter

Sydney-útikalauz

Archívum

Mindenki a maga sorsának kovácsa

‎"The best years of your life are the ones in which you decide your problems are your own. You do not blame them on your mother, the ecology, or the president. You realize that you control your own destiny." (Albert Ellis) * * * * * "Életed legjobb évei azok lesznek, amikor eldöntöd, hogy minden problémád csakis a tied. Nem okolod értük sem anyádat, sem a gazdaságot, sem a köztársasági elnököt. És észreveszed, hogy csakis Te kovácsolod a saját sorsodat." (Albert Ellis)

Flag Counter

noworries

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...