Beckham helyett Owen jön Ausztráliába?

Múlt héten két fordulót is lezavartak az ausztrál bajnokságban, s idegenben összesen 1 pontot mentett a Sydney FC, amivel megint visszacsúsztak az utolsó helyre. Nem örülök. Viszont az jó, hír, hogy Beckham helyett az A-League kaphat egy másik szépfiút, Michael Owen személyében, aki pont abba a csapatba igyekszik (Perth Glory), amelyik Beckhamnek is tett ajánlatot.

0 Tovább

Nem zörög a haraszt .. Beckham mégis Ausztráliába tart?

Az elmúlt napokban sorra jelentek meg hírek arról, hogy David Beckham Ausztráliába igazol, amit rögvest cáfolt. Másnap már arról szólt a fáma, a Galaxynál lejár a szerződése és nem hosszabbítanak. Természetesen ismét elindult a találgatás, merre tovább? Párizs, Anglia vagy mégiscsak Ausztrália? Utóbbit ekkor még mindig sűrűn cáfolták, de az ausztrálok sem tétlenkedtek, ők bizony szívesen látnák a stadionokat nőkkel megtöltő angol focistát a klubjukban, szinte bármennyi pénzt megér nekik. Nem beszélve arról, hogy David Beckham nem csak a nők számára húzónév, hanem a férfiak, gyerekek is szívesen vásárolják a nevével, mezszámával ellátott relikviákat, a Real Madrid is így tett szert bődületes bevételekre.

0 Tovább

Radart telepít az amerikai hadsereg Ausztráliába

Nagy teljesítményű radart és űrteleszkópot telepít az amerikai hadsereg Ausztráliába ázsiai és csendes-óceáni jelenlétének erősítése jegyében - jelentette be szerdán a két ország. Ez annak fényében, hogy október végén Julia Gillard még ázsiai barátkozásról beszélt, felettébb furcsa, legalábbis nekem.

0 Tovább

Cápa!

A fehér cápa vesztét okozhatja rossz híre Ausztráliában, ahol az utóbbi időben jelentősen nőtt a cápatámadások száma, ezért a hatóságok tervbe vették, hogy felülvizsgálják a faj védettségi státuszát. Az elmúlt tíz hónapban tapasztalt öt halálos támadás példa nélküli, és hatalmas rémületet kelt - közölte Nyugat-Ausztrália szövetségi állam halászatért felelős minisztere, Norman Moore.

2 Tovább

Új gyíkfajt fedeztek fel Ausztráliában

Egy kutatócsoport hétfőn bejelentette, új gyíkfajt fedezett fel, amely túléléséért küzd Nyugat-Ausztráliában, a Perth melletti homokdűnék között.

0 Tovább

David Attenborough-ról neveztek el egy új pókfajt

Alig egy milliméteres az újonnan felfedezett ausztrál pókfaj, amelyet David Attenborough-ról neveztek el. A Perthben megtartott névadó ünnepségen a 86 éves brit kutató megkapta a pók bekeretezett fényképét. Mintha eddig se lett volna elég pók Ausztráliában ...

0 Tovább

noworries

blogavatar

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...

Utolsó kommentek