Régóta pusztul a Korallzátony

Címkék: Nagy Korallzátony, Great Barrier Rief

Már az európai telepesek 19. századi megérkezésével megkezdődött a Nagy Korallzátony partközeli részeinek pusztulása Ausztráliában.

Komment 0 | Reblog! 0 |

Napfogyatkozás 2012

Címkék: napfogyatkozás, Cairns, Nagy Korallzátony, Great Barrier Rief, total eclipse

Magyar idő szerint ma este 21.35pm-23.40pm között teljes napfogyatkozás lesz észlelhető az Innisfail-Cocktown közti sávban. Helyieknek Cairns-Palm Cove-Port Douglas a legjobb választás.

Komment 0 | Reblog! 0 |

Pusztul a Nagy-korallzátony

Címkék: Nagy Korallzátony, Great Barrier Rief

Soha nem látott ütemben pusztul a Nagy-korallzátony. Az ország növekvő szén- és földgázexportja, a klímaváltozás és a pusztító tengericsillag-hadjáratok nyomán a korallal borított terület kiterjedése öt százalékra eshet vissza a következő évtizedben - figyelmeztet egy tanulmány.

Komment 0 | Reblog! 0 |

NSW 2017 naptár


2017-es naptár (pdf, 3.5MB)

Find more about Weather in Sydney, AU

Time in Sydney: +8 óra

Instagram

Lájkoljatok!

statcounter Site Meter

Sydney-útikalauz

Archívum

Mindenki a maga sorsának kovácsa

‎"The best years of your life are the ones in which you decide your problems are your own. You do not blame them on your mother, the ecology, or the president. You realize that you control your own destiny." (Albert Ellis) * * * * * "Életed legjobb évei azok lesznek, amikor eldöntöd, hogy minden problémád csakis a tied. Nem okolod értük sem anyádat, sem a gazdaságot, sem a köztársasági elnököt. És észreveszed, hogy csakis Te kovácsolod a saját sorsodat." (Albert Ellis)

Flag Counter

noworries

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...