Vivid Sydney

Ez már a második Vivid Sydney, ami itt ért. És ezzel jelzem, visszatértem, mert a blog nem halt meg, csak téli álmát aludta.

Az eltűnés fő oka az volt, hogy elkapott a "könnyű pénz" ígérete s úgy terveztem, a blog költözni fog. A költözés azt jelentette, hogy itt többé nem publikálhatok, csak az új helyen (NLCafe). 500ezer pénz/hó, amit látogatottság alapján szétosztanak a blogolók között, gondoltam csurran-cseppen abból nekem is.

Se nem csurrant, se nem cseppent, mert amikor regisztrálás után megláttam az adminfelülelet, kicsit elgurult a gyógyszerem s írtam egy elég morcos hangú levelet az adminoknak, mi nem működik, s arról volt szó, profi hátteret biztosítanak, de amit ott találtam az nem az. A válaszuk lényege, senki nem tartott pisztolyt a fejemhez, ez az én döntésem volt, tehát ne kritizáljam a rendszert.

Ezek után már nagyon nem volt kedvem a költözéshez, nem csicskulok, annyi pénzt nem érnek. És ide se írtam, mert majdnem úgy volt, lelépek Ausztráliából, aztán, lám, még mindig itt vagyok.

Vivid Sydney!