A 43 éves énekesnő 2012-ben ünnepelte popzenei karrierje 25 éves jubileumát, és úgy tűnik, a két és fél évtizedes sikeres pályafutása után elege is lett az éneklésből. Kylie nemrégiben megvált menedzserétől, Terry Blamley-től, akinek annak idején jelentős szerepe volt ismertté válásában, és azóta is egyengette az útját. 

A Sunday Mirror úgy tudja, hogy a popdíva azért adja fel zenei karrierjét, mert a jövőben színészként dolgozna tovább.

"Sokkoló volt Kylie és Terry elválása, mert ők ketten az első sikerek óta együtt dolgoztak. Kylie most úgy gondolja, hogy már nem akarja viselni a zenei karrierje miatt rá nehezedő nyomást, több időt szentelne saját magára és a színészkedésre. Talán úgy gondolja, amit popsztárként elérhetett, azt nagyjából már el is érte idáig" - nyilatkozta a Sunday Mirrornak az énekesnőt ismerő forrása.

Kylie Minogue a Neighbours című ausztrál szappanoperában kezdte színészi karrierjét még a nyolcvanas években, azóta egy-két mozifilmben is játszott, legutóbb Leos Carax alkotásában, a Holy Motorsban vállalt szerepet, legközelebb pedig a Walking On Sunshine című musicalben tűnik fel. És ő volt az idei szilveszteri tüzijáték kreatív nagykövete is.

forrás: est.hu