Hugh Jackman A nyomorultak című film főszerepe miatt éheztette magát, az eredmény brutális lett.

Megdöbbentő átalakuláson esett át a legújabb filmszerepe kedvéért Hugh Jackman. A 44 éves színész Jean Valjeant alakítja a Victor Hugo művéből készült musicalben. A szerep miatt hajnalban kelt, hogy még a tizenkét órás forgatás előtt három órára az edzőterembe is eljuthasson. Jackman alaposan kizsigerelte a testét, hiszen ebben az időszakban szinte alig vett magához táplálékot, sőt, a vizet is hanyagolnia kellett. Az eredmény: szikár test, beesett arc és szemek. A mindig mosolygós ausztrál sztárra szinte alig lehet ráismerni.

"Soványan kellett kinéznem. A rendező, Tom Hooper azt mondta, betegesen soványnak kell lennem, olyannyira másnak, hogy még a barátaimnak is el kell hinniük, hogy beteg vagyok" - magyarázta a színész. Jackman maga is egészségtelennek tartja a szélsőséges diétáját és bevallotta, nagy fegyelemre volt szüksége annak betartásához.

"Kilenc kilót fogytam a kemény edzések és a diéta hatására, amit egy 36 órás időszak előzött meg, ami alatt egyáltalán nem ittam és csak nagyon keveset ettem. Tudom, túlhajtottam magam, nemcsak szellemileg, de fizikailag is. Senki se kövesse a példámat" - vallotta a sztár.

A film másik főszereplője, Anne Hathaway is drasztikusan lefogyott a szerepe kedvéért.

A film bemutatójára szerencsére már összeszedte magát :)

további paparazzi fotók a bemutatóról a facebookon

forrás: life.hu