Tavaly ősszel az összes koncertjét lemondta, majd rejtélyesen eltűnt a világ szeme elől a Wham! együttes egykori tagja, George Michael. Hollétéről egészen idáig szinte senki nem tudott, most azonban kiderült, két hónapig egy ausztrál klinikán kezelték kimerültség miatt.

Nehéz időszakon van túl George Michael: 2011 őszén súlyos tüdőgyulladással került kórházba, amelybe majdnem belehalt, hetekig csupán lélegeztető gépek tartották életben.

Halálközeli élménye pedig nem múlt el nyomtalanul, azóta folyamatosan szorongások gyötörték. Hiába próbált a munkába temetkezni - fellépett többek kötött a londoni olimpia záró ceremóniáján is -, annyira kimerült idegileg, hogy az orvosok azt javasolták neki, feküdjön be egy klinikára pihenni.

Tavaly ősszel váratlanul az összes koncertjét lemondta, és eltűnt a nyilvánosság elől. Mint utólag kiderült, megfogadta a tanácsot, és február elején egy ausztrál rehabilitációs központba vonult.

Byron Bay városába elkísérte a kedvese, Fadi Fawaz is, aki végig mellette maradt. A 49 éves énekest néhány napja engedték ki a klinikáról, és a pár azóta már visszatért Londonba.

Nemcsak a hazautazása került azonban címlapokra a szigetországban, hanem a horribilis heti 27 ezer font - azaz nagyjából 9,5 millió forint - is, amely összegért az orvosok állítólag vállalták az énekes kezelését.

George Michael rajongói egyébként komolyan aggódtak kedvencükért, néhány hete már a halálhírét kezdték el kelteni, mivel a hivatalos Twittere sem frissült január óta. Erre cáfolt most rá a sztár, aki a hírek szerint tökéletesen felépült. A kérdés már csak az, mikor lesz képes újra színpadra állni.

forrás: femina