Kásás Tamás neve olyan hívószó manapság, mint 50 éve Puskás lehetett. 

Az uszoda az a hely, ahol mindig jó magyarnak lenni, a világ bármely részén, mert akár úszásról, akár vizilabdáról van szó, csupa olyan sportolót adtunk a világnak, akiknek a teljesítményét mindenhol elismerik. Régen Puszkász, most Kászász az országimázsunk, aki fürdött a népszerűségben, autogramot kértek tőle, fotózkodtak vele, még egy rögtönzött interjúra is elkapták, meséljen a gyerekeknek, válaszoljon a kérdéseikre.

Jó érzés volt hallgatni, amit eddig is tudtunk, hogy odahaza minden kis vizilabdás olimpiai bajnok akar lenni, mert a miliő is ilyen, tele az uszoda olimpiai bajnokkal. Irigylésre méltó, hogy elégedett az életével, elért és megnyert mindent,  a sérülések is elkerülték. (A lelki és szerelmi problémáit leszámítva, de ezt csak nem hangoztatja itt :) Most pedig relaxál, húsz éves pályafutás után már pont ráfért.

A Waterpolo by the Sea a vízilabda népszerűsítését tűzte ki célül, bár a jelek szerint ebben nincs hiány, mert a Bondi Iceberg uszodába már rég elkeltek elővételben a jegyek, így pont kapóra jött, hogy Balmain uszodájában is vízbe csobban az All Stars válogatott az Aussie Sharks ellen. Ki is kaptak 8-12-re, de ezt tudjuk be a vendégek udvariasságának :)

Molnár Tamást is meghívták a látványos vízilabda-bemutatóra, de ő családi okok miatt nem tudta ezt vállalni, így a Tom Hoad kupa után Fremantle-ből nem Sydney-be, hanem hazautazott családjával.

Aussie Sharks:

Richie Campbell, Billy Miller, Rhys Howden, Johnno Coterill, BJ Howden, Danny Lawrence, Joel Swift, Aaron Younger, James Clark, Edward Slade, Tyler Martin, Jarrod Gilchrist

International All Stars:

Tamas Kasas, Maurizio Felugo, Deni Fiorentini, Samuel Avallone, Matteo Sessantini, Joel Dennerley, Tim Hutten, Joseph Kayes, Scott Carpentar, Milan Nesic, Dusan Kristic, Michael Rosenthal, Matt Burton, Jeremy Davie

*

Péntek délután nagyobb feneket kerítve az egésznek, lezajlott a Bondi beachen is a vízilabda-gála. Pazar háttérkörnyezetben, kevés megerőltetéssel megint jobbnak bizonyultak az ausztrálok, 9-8 az Aussie Sharks javára.

további fotók a facebookon