Az ausztrál Big Brother

Két hete költöztek be ebbe a rózsaszín csodába az ausztrál Big Brother játékosai, számszerint tizenhatan. Magyar valóságshow-kon felnőve szembetűnő, mennyivel tágasabb s több a tér.

0 Tovább

Ausztrália

Ausztrália a hatodik legnagyobb területű ország a Földön; az egyetlen olyan, amely egy egész kontinensre kiterjed. A név a latin terra australis incognita kifejezésből ered, jelentése 'ismeretlen déli föld'. A szárazföld felfedezése után a kontinenst elnevezték Ausztráliának.

0 Tovább

Ausztrália világöröksége

Ausztrália 1974-ben csatlakozott az UNESCO Világörökség egyezményéhez. Bakancslistás helyek!

0 Tovább

Sydney-útikalauz nem csak stopposoknak 2014

közlekedés telekommunikáció Sydney megélhetés látnivalók

Másfél évvel ezelőtt már készült egy lista, mi várja a Sydney-be látogatókat, de mivel a válság kezdi itt is éreztetni hatását, emelkednek az árak, indul a turistaszezon, itt az ideje aktualizálni a kalauzt. Lássuk, mi vár itt az emberre, hogyan tud boldogulni turistaként, akár 2 napra jön, vagy csak egy hétre, vagy marad örökre s valahogy el kell indítania az itteni életét.

1 Tovább

All Stars - Juventus

Vasárnap este csap össze a Juventus az ausztrál all stars válogatottal. A meccs pikantériája, hogy Del Piero az ausztrál csapatban fog remélhetőleg domborítani volt csapata ellen és mondhatni ez lesz a búcsúfellépése, hiszen 2 év után nem hosszabbított a Sydney FC-vel, visszaköltözik Európába. 

0 Tovább

Cápa!

Lubickolásnak indult, majdnem véres húscafat lett a vége.

0 Tovább

Az ausztrál bulvár

Az ausztrál bulvársajtó már okozott pár meglepetést, címlapon hoznak olyan sztorikat valósnak beállítva, amit sehol máshol nem olvasni, én pedig minden egyes alkalommal csak meglepődök, míg elolvasom a címlapot a woolworths pénztáránál.

0 Tovább

És tudta!

A 7 channelen megy hétköznap délutánonként ez a sokezer  dollárral kecsegtető játék, ami nem is olyan egyszerű. És ez már a második Magyarországot érintő kérdés volt, amit elcsíptem.

0 Tovább

Sydney kivirult

Vivid Sydney

Ez már a második Vivid Sydney, ami itt ért. És ezzel jelzem, visszatértem, mert a blog nem halt meg, csak téli álmát aludta.

5 Tovább

Hadihajók egy rakáson, békeidőben

Ilyet sem láttam még, több ország hadihajója egy időben egy helyen. És egyik sem lövi a másikat. Nyilván, ezek ilyen kiállításra való "játékhajók", mert ha igaziak lennének, távcsővel kémlelnék, mit tudnak, miben jobbak a másiknál.

0 Tovább

noworries

blogavatar

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...

Utolsó kommentek