Szombaton ünnepli 30. születésnapját Miranda Kerr, aki ezzel egyidőben a héten bejelentette, lemond a Victoria Secret angyali szerepéről. Állítólag a szenvedélyeire és karrierlehetőségeinek további kiaknázására szeretne koncentrálni a következő néhány évben, emiatt pedig nincs ideje nagy kötelezettséggel járó szerződésekre.

"13 éves korom óta modellkedem, mostanra pedig elértem életem egy teljesen új szakaszához. Igazából már a fiam megszületése óta gondolkodtam a dolgon, mivel az utóbbi időben sokkal jobban kell beosztanom azt az amúgy is kevés időmet. Továbbra is 100%-os munkát szeretnék nyújtani a klienseimnek, ebbe pedig már úgy érzem, nem férnek bele hosszú távú elkötelezettségek, ezért mostantól kezdve maximum 3 hónapos szerződéseket írok alá. Elértem a karrieremnek ahhoz a pontjához, amikor már a saját lehetőségeimet kell latolgatnom, ezek pedig tökéletesen tükrözik a szenvedélyeimet is" – magyarázta a visszavonulás okát Kerr az ausztrál Sydney Morning Herald magazinnak.

"Orlando a Broadway-n fog játszani, megkapta a Romeó és Júlia főszerepét. A születésnapomat pedig alig várom, az egész család együtt fog karaokézni, ez olyasvalami, amit mindig együtt csinálunk. Alig várom!" – áradozott a modell. És a szerep miatt költöznek is, Los Angelesből New Yorkba.

forrás: divany, smh