Ausztráliában az apákról sem feledkeznek el, nekik is jut ünnep, szeptember első vasárnapja Father's day. És akkor most vegyünk sorra néhány jóképű ausztrál apukát.

Simon Baker

Az 1980-as években kezdte a pályáját, akkor még Simon Baker-Denny néven. Azóta remek karriert sikerült építenie, hiszen saját sorozata van és számos nagy alkotásban is feltűnt. Bakert a felesége, Rebecca Rigg és három gyermeke Stella, Harry és Claude támogatta, amikor csillagot kapott 2013 februárjában a Hírességek sétányán.

Chris Hemsworth

Karrierjét még Ausztráliában kezdte az Otthonunk sorozattal, mára viszont már Hollywood egyik leghíresebb és legtehetségesebb színészének lehet tekinteni. Chris gyakran látható kezében aranyos lányával, India Hemsworth-szel, aki 2012. május 11-én jött a világra.

Keith Urban

Ausztráliában kezdte a karrierjét, 1991-ben kiadott egy albumot, ezt követően költözött az Államokba, majd a 2006-os hollywoodi rendezvényen, a G'Day-en találkozott Nicole Kidmannel, akivel azóta is házasok. Keith és Nicole büszke szülei lányaiknak, Sunday Rose-nak és Faith Margaretnek.

Kris Smith

Bár ő igazából nem ausztrál, de itt él és dolgozik, így tiszteletbeli ausztrálnak tekinthető. Kris és ex-felesége, Dannii Minogue a szülei a szöszke Ethannek. A páros még Ibizán ismerkedett össze, 2010-ben jelentették be, hogy közös gyermeküket várják, a kisfiú 2010 augusztusában jött a világra.

Hugh Jackman

Hugh Jackman karrierjét leginkább az X-Men-filmeknek köszönheti, ám számos lenyűgöző filmben volt még látható. 1995-ben ismerkedett meg feleségével, Deborra-Lee Furness-szel, akivel 1996-ban házasságot kötött. Két gyermeket adoptáltak, ők Oscar Maximilian Jackman, aki 2000. május 15-én született, és Ava Eliot Jackman, aki 2005. július 10-én látta meg a napvilágot.

forrás: starity