Western Sydney nyerte az alapszakaszt

Csak nem sikerült a bravúr, és a Sydney lecsúszott a rájátszásról.

0 Tovább

Harcban a rájátszásért

Alessandro Del Piero 13. gólját ünnepelhette szombaton Austráliában a sydney derbin, az alapszakasz utolsó előtti fordulójában. A vendégcsapat, az éllovas Western Sydney Wanderers emberelőnyben játszva egyenlíteni tudott, a vége 1-1.

0 Tovább

Del Pieróék ismét a hat között

Valami csoda folytán a Sydney FC feltámadt és sikerült hazai pályán megvernie a bajnokaspiránt Central Coast Mariners-t. És ezzel a tettükkel megint benne vannak a legjobb öt csapatban.

0 Tovább

Del Piero gólja annyi, mint halottnak a csók

Hiába Del Piero, egy fecske, vagy éppen kettő, ha Frank Farinát is hozzávesszük, nem csinál nyarat, s a Sydney FC csak nem jut feljebb a tabellán. Pláne, hogy itt vége a nyárnak, közeleg az ősz ...

0 Tovább

Szívből játszott a Melbourne Heart

Azt gondolná az ember, hogy végre aláírták Del Piero szerződését, s ezen megnyugodva, a csapat is remekel. Hát, nem. A Melbourne Heart 3-1-re legyőzte hazai pályán a Sydney FC-t az ausztrál bajnokság 22. fordulójában.

0 Tovább

Del Piero marad Sydney-ben

A-League Sydney FC Del Piero

Alessandro Del Piero és a Sydney FC vezetősége örvendetes hírt jelentett be egy pazar háttér előtt zajlott sajtótájékoztatón, végre felszállt a "fehér füst", az 1+1 éves szerződés második, opciós részét is itt tölti majd az olasz játékos.

0 Tovább

Del Piero Brazília felé kacsingat?

A Tuttosport értesülései szerint a volt Juventus-legenda nem elégedett jelenlegi helyzetével, és már eldöntötte, hogy csapatot cserél. Ausztrália után Brazília lehet a következő állomáshelye.

0 Tovább

Megvan a tizedik gól

Az ausztrál labdarúgó-bajnokság szombati mérkőzésén a Sydney FC döntetlent játszott. Alessandro Del Piero pedig ismét gólt szerzett.

0 Tovább

Del Piero is kevés volt a sikerhez

Az előző fordulóban Alessandro Del Piero négy góljával segítette csapatát, az ausztrál Sydney FC-t egy 7-1-es győzelemhez, ezúttal az olasz csatár klasszisa is kevésnek bizonyult.

0 Tovább

7-1-es elsöprő Sydney-győzelem

Fantasztikusan játszott és négy gólt szerzett Alessandro Del Piero az ausztrál labdarúgó-bajnokságban a Sydney FC-nek a Wellington Phoenix elleni találkozón. Alighanem az utolsó volt a legszebb. A hazaiak 7-1-re nyertek. Miről maradtam le!

0 Tovább
«
12

noworries

blogavatar

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...

Utolsó kommentek