Mindhárom idegenlégiós hosszabbított

További egy évig az ausztrál bajnokságban szereplő Newcastle Jets labdarúgója marad Emile Heskey, az angol válogatott volt játékosa.

0 Tovább

Del Piero csapata jön fel, mint a talajvíz

A Sydney FC 2-1-re verte otthon az Adelaide Unitedet az ausztrál labdarúgó-bajnokság (A-League) 21. fordulójának meccsén. A hazaiaknál Alessandro Del Piero végig a pályán volt, de nem talált a kapuba. Csapata a rossz bajnoki kezdést követően sorrendben harmadik meccsén maradt veretlen és feljött az ötödik helyre.

0 Tovább

Feljövőben a Sydney FC

Del Piero lassan a mennybe megy. Büntetőjével egyenlített a Sydney FC, majd Emerton megszerezte a vezetést a Perth ellen.

0 Tovább

Öreg focista, nem vén focista

Megszerezte első gólját az ausztrál labdarúgó-bajnokságban Alessandro del Piero. A Juventus korábbi ikonja a Sydney-Newcastle bajnokin villant meg, rá jellemző módon csavart egy szabadrúgást a kapu jobb oldalába. Csapata azonban az olasz klasszis gólja ellenére is kikapott 3-2-re, a Newcastle egyik hőse az angol válogatott Emile Heskey volt, aki 1-1 után volt eredményes.

0 Tovább

Del Piero egyelőre nem csinált nyarat

A-League Del Piero sport vicces Emile Heskey

Máris cinkelik a bajnokság három ászát, mert az első fordulóban csapataik összesen 1 pontot szereztek. Del Piero bemutatkozása nem sikerült túl fényesre, már ami a csapat szereplését illeti, bár az ő egyéni játékával elégedettek.

0 Tovább

We are Football

Ígérem, nem fog fociportállá válni az amúgy Ausztráliára kihegyezett blog, de mivel a focira most kicsit nagyobb fény vetül, ami valljuk be a cricket és rögbiszerű football mellett kész csoda, jómagam is érdeklődéssel követem Del Piero ténykedését. Már csak azért is, mert a soccert legalább értem :) és alig várom, kimehessek egy Sydney FC meccsre.

0 Tovább

Del Pieróék az Olimpiai Stadionban játszanak

Az ausztrál bajnokságot október 6-án az új-zélandi Phoenix otthonában kezdi meg a Sydney FC, mely október 13-án játssza első hazai meccsét a Newcastle ellen, míg az Olimpiai Stadionban a Perth Gloryt fogadja majd.

0 Tovább

noworries

blogavatar

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...

Utolsó kommentek