All Stars - Juventus

Vasárnap este csap össze a Juventus az ausztrál all stars válogatottal. A meccs pikantériája, hogy Del Piero az ausztrál csapatban fog remélhetőleg domborítani volt csapata ellen és mondhatni ez lesz a búcsúfellépése, hiszen 2 év után nem hosszabbított a Sydney FC-vel, visszaköltözik Európába. 

0 Tovább

Mindhárom idegenlégiós hosszabbított

További egy évig az ausztrál bajnokságban szereplő Newcastle Jets labdarúgója marad Emile Heskey, az angol válogatott volt játékosa.

0 Tovább

Harcban a rájátszásért

Alessandro Del Piero 13. gólját ünnepelhette szombaton Austráliában a sydney derbin, az alapszakasz utolsó előtti fordulójában. A vendégcsapat, az éllovas Western Sydney Wanderers emberelőnyben játszva egyenlíteni tudott, a vége 1-1.

0 Tovább

Del Pieróék ismét a hat között

Valami csoda folytán a Sydney FC feltámadt és sikerült hazai pályán megvernie a bajnokaspiránt Central Coast Mariners-t. És ezzel a tettükkel megint benne vannak a legjobb öt csapatban.

0 Tovább

Del Piero gólja annyi, mint halottnak a csók

Hiába Del Piero, egy fecske, vagy éppen kettő, ha Frank Farinát is hozzávesszük, nem csinál nyarat, s a Sydney FC csak nem jut feljebb a tabellán. Pláne, hogy itt vége a nyárnak, közeleg az ősz ...

0 Tovább

Szívből játszott a Melbourne Heart

Azt gondolná az ember, hogy végre aláírták Del Piero szerződését, s ezen megnyugodva, a csapat is remekel. Hát, nem. A Melbourne Heart 3-1-re legyőzte hazai pályán a Sydney FC-t az ausztrál bajnokság 22. fordulójában.

0 Tovább

Del Piero marad Sydney-ben

A-League Sydney FC Del Piero

Alessandro Del Piero és a Sydney FC vezetősége örvendetes hírt jelentett be egy pazar háttér előtt zajlott sajtótájékoztatón, végre felszállt a "fehér füst", az 1+1 éves szerződés második, opciós részét is itt tölti majd az olasz játékos.

0 Tovább

Del Piero csapata jön fel, mint a talajvíz

A Sydney FC 2-1-re verte otthon az Adelaide Unitedet az ausztrál labdarúgó-bajnokság (A-League) 21. fordulójának meccsén. A hazaiaknál Alessandro Del Piero végig a pályán volt, de nem talált a kapuba. Csapata a rossz bajnoki kezdést követően sorrendben harmadik meccsén maradt veretlen és feljött az ötödik helyre.

0 Tovább

Del Piero Brazília felé kacsingat?

A Tuttosport értesülései szerint a volt Juventus-legenda nem elégedett jelenlegi helyzetével, és már eldöntötte, hogy csapatot cserél. Ausztrália után Brazília lehet a következő állomáshelye.

0 Tovább

Megvan a tizedik gól

Az ausztrál labdarúgó-bajnokság szombati mérkőzésén a Sydney FC döntetlent játszott. Alessandro Del Piero pedig ismét gólt szerzett.

0 Tovább
«
123

noworries

blogavatar

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...

Utolsó kommentek