A Juventus egykori olasz válogatott csatára, Del Piero igazán jól szerepelt eddig az ausztrál FC Sydney színeiben, így hát mindenki arra kíváncsi most, vajon alapszerződése értelmében egy idény után egy plusz évet is bevállal-e.

Komment 0 | Reblog! 0 |

Del Piero nélkül győzött a Sydney FC

Címkék: A-League, sport, Del Piero, Sydney FC, David Beckham

Sajnos Del Piero múltheti sérülése nem múlt el, s ki kell hagynia több fordulót is. Ennek ellenére az új edző nélküle is sikerre vitte a csapatot, 2:1-re győztek, bár ez is kevés az üdvösséghez, továbbra is az utolsó helyen tanyáznak. Egyébként a Central Coast Mariners, nem mellesleg ők a tavalyi bajnokok, átvette a vezetést a bajnokságban. Beckham-ről viszont semmi hír, azon kívül, hogy múlt hétvégén bajnokságot nyert a Galaxy-val és végleg elköszönt az amerikai bajnokságtól, pedig három csapat is várja a döntését (Perth Glory, Melbourne Heart és a Central Coast Mariners).

Komment 0 | Reblog! 0 |

Az elmúlt napokban sorra jelentek meg hírek arról, hogy David Beckham Ausztráliába igazol, amit rögvest cáfolt. Másnap már arról szólt a fáma, a Galaxynál lejár a szerződése és nem hosszabbítanak. Természetesen ismét elindult a találgatás, merre tovább? Párizs, Anglia vagy mégiscsak Ausztrália? Utóbbit ekkor még mindig sűrűn cáfolták, de az ausztrálok sem tétlenkedtek, ők bizony szívesen látnák a stadionokat nőkkel megtöltő angol focistát a klubjukban, szinte bármennyi pénzt megér nekik. Nem beszélve arról, hogy David Beckham nem csak a nők számára húzónév, hanem a férfiak, gyerekek is szívesen vásárolják a nevével, mezszámával ellátott relikviákat, a Real Madrid is így tett szert bődületes bevételekre.

Komment 0 | Reblog! 0 |

Sportosra sikeredett ez a péntek, Beckham az A-League felé kacsingat, Webber nemet mondott a Ferrarinak, Thorpe öngyilkos akart lenni, egy teniszcsillagot nemi erőszakkal vádolnak, Leisel Jones visszavonul, két magyar sportoló Ausztráliába költözik és nem marad el az Austral Open.

Komment 0 | Reblog! 0 |

NSW 2017 naptár


2017-es naptár (pdf, 3.5MB)

Find more about Weather in Sydney, AU

Time in Sydney: +8 óra

Instagram

Lájkoljatok!

statcounter Site Meter

Sydney-útikalauz

Archívum

Mindenki a maga sorsának kovácsa

‎"The best years of your life are the ones in which you decide your problems are your own. You do not blame them on your mother, the ecology, or the president. You realize that you control your own destiny." (Albert Ellis) * * * * * "Életed legjobb évei azok lesznek, amikor eldöntöd, hogy minden problémád csakis a tied. Nem okolod értük sem anyádat, sem a gazdaságot, sem a köztársasági elnököt. És észreveszed, hogy csakis Te kovácsolod a saját sorsodat." (Albert Ellis)

Flag Counter

noworries

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...