Del Piero: én várok, ők várnak, mindenki csak vár

A Juventus egykori olasz válogatott csatára, Del Piero igazán jól szerepelt eddig az ausztrál FC Sydney színeiben, így hát mindenki arra kíváncsi most, vajon alapszerződése értelmében egy idény után egy plusz évet is bevállal-e.

0 Tovább

Del Piero nélkül győzött a Sydney FC

Sajnos Del Piero múltheti sérülése nem múlt el, s ki kell hagynia több fordulót is. Ennek ellenére az új edző nélküle is sikerre vitte a csapatot, 2:1-re győztek, bár ez is kevés az üdvösséghez, továbbra is az utolsó helyen tanyáznak. Egyébként a Central Coast Mariners, nem mellesleg ők a tavalyi bajnokok, átvette a vezetést a bajnokságban. Beckham-ről viszont semmi hír, azon kívül, hogy múlt hétvégén bajnokságot nyert a Galaxy-val és végleg elköszönt az amerikai bajnokságtól, pedig három csapat is várja a döntését (Perth Glory, Melbourne Heart és a Central Coast Mariners).

0 Tovább

Nem zörög a haraszt .. Beckham mégis Ausztráliába tart?

Az elmúlt napokban sorra jelentek meg hírek arról, hogy David Beckham Ausztráliába igazol, amit rögvest cáfolt. Másnap már arról szólt a fáma, a Galaxynál lejár a szerződése és nem hosszabbítanak. Természetesen ismét elindult a találgatás, merre tovább? Párizs, Anglia vagy mégiscsak Ausztrália? Utóbbit ekkor még mindig sűrűn cáfolták, de az ausztrálok sem tétlenkedtek, ők bizony szívesen látnák a stadionokat nőkkel megtöltő angol focistát a klubjukban, szinte bármennyi pénzt megér nekik. Nem beszélve arról, hogy David Beckham nem csak a nők számára húzónév, hanem a férfiak, gyerekek is szívesen vásárolják a nevével, mezszámával ellátott relikviákat, a Real Madrid is így tett szert bődületes bevételekre.

0 Tovább

Beckham az A-League, Thorpe a halál felé kacsingat(ott)?

Sportosra sikeredett ez a péntek, Beckham az A-League felé kacsingat, Webber nemet mondott a Ferrarinak, Thorpe öngyilkos akart lenni, egy teniszcsillagot nemi erőszakkal vádolnak, Leisel Jones visszavonul, két magyar sportoló Ausztráliába költözik és nem marad el az Austral Open.

0 Tovább

noworries

blogavatar

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...

Utolsó kommentek