A tündérmese elmaradt, ismét a Mariners a bajnok

Az idei év újonca, a Western Sydney Wanderers ahelyett, hogy a kiesés ellen küzdött volna, a bajnoki döntőig verekedte magát. Ez minden bizonnyal a bajnokság színvonalát is jellemzi, hogy az alsóbb osztályból érkező iskolázza az A-league "veteránjait". Viszont azt sem lehet vitatni a másik oldalról nézve, hogy a tavalyi bajnok megvédte a címét, s végig kiegyensúlyozott teljesítménnyel, megérdemelten győztek 2-0-ra.

0 Tovább

A tavalyi bajnok és az év újonca a döntőben

Sajnos a Sydney FC nem jutott a rájátszásba és így már az én figyelmem is lankad az ausztrál bajnokság iránt, viszont azt jó látni, hogy városszerte vannak focipályák, ahol hétvégeken gyerekeknek rendeznek bajnokságot.

0 Tovább

C'mon Sydney!

Del Piero Brett Emerton A-League sport Central Coast Mariners Sydney FC

Meghoztam Del Piero szerencséjét :) A csapat már hetek óta vergődött, novemberben lemondott az edző, jött helyette új, de vele sem érkezett a gyors siker, közben lecsúsztak az utolsó helyre, s pont amikor ADP lesérült, nélküle nyert a csapat. És most jöttem én, leültem a lelátóra, s vártam a csodát. Lett is csoda, mert a bajnokságot vezető csapatot győzték le.

0 Tovább

Nem zörög a haraszt .. Beckham mégis Ausztráliába tart?

Az elmúlt napokban sorra jelentek meg hírek arról, hogy David Beckham Ausztráliába igazol, amit rögvest cáfolt. Másnap már arról szólt a fáma, a Galaxynál lejár a szerződése és nem hosszabbítanak. Természetesen ismét elindult a találgatás, merre tovább? Párizs, Anglia vagy mégiscsak Ausztrália? Utóbbit ekkor még mindig sűrűn cáfolták, de az ausztrálok sem tétlenkedtek, ők bizony szívesen látnák a stadionokat nőkkel megtöltő angol focistát a klubjukban, szinte bármennyi pénzt megér nekik. Nem beszélve arról, hogy David Beckham nem csak a nők számára húzónév, hanem a férfiak, gyerekek is szívesen vásárolják a nevével, mezszámával ellátott relikviákat, a Real Madrid is így tett szert bődületes bevételekre.

0 Tovább

noworries

blogavatar

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...

Utolsó kommentek