David Villa góljával mentett pontot a Melbourne City FC

A New York City által a Melbourne-nek kölcsönadott 32 éves spanyol világ- és Európa-bajnok csatár beállása után negyedórával, a 63. percben talált be.

0 Tovább

Melbourne beerősített

Az elmúlt két szezonban Sydney erősített külföldről - fénykorában jobbnevű - focistákkal, ez idén Melbourne-nek sikerült jobban. A Melbourne Victory csapatához szerződött Brisbane-ből az albán válogatott Besart Berisha, a Melbourne City FC csapatát pedig David Villa erősíti majd. Hétvégén kezdődik a bajnokság.

0 Tovább

All Stars - Juventus

Vasárnap este csap össze a Juventus az ausztrál all stars válogatottal. A meccs pikantériája, hogy Del Piero az ausztrál csapatban fog remélhetőleg domborítani volt csapata ellen és mondhatni ez lesz a búcsúfellépése, hiszen 2 év után nem hosszabbított a Sydney FC-vel, visszaköltözik Európába. 

0 Tovább

A-League bakiparádé

0 Tovább

A tündérmese elmaradt, ismét a Mariners a bajnok

Az idei év újonca, a Western Sydney Wanderers ahelyett, hogy a kiesés ellen küzdött volna, a bajnoki döntőig verekedte magát. Ez minden bizonnyal a bajnokság színvonalát is jellemzi, hogy az alsóbb osztályból érkező iskolázza az A-league "veteránjait". Viszont azt sem lehet vitatni a másik oldalról nézve, hogy a tavalyi bajnok megvédte a címét, s végig kiegyensúlyozott teljesítménnyel, megérdemelten győztek 2-0-ra.

0 Tovább

A tavalyi bajnok és az év újonca a döntőben

Sajnos a Sydney FC nem jutott a rájátszásba és így már az én figyelmem is lankad az ausztrál bajnokság iránt, viszont azt jó látni, hogy városszerte vannak focipályák, ahol hétvégeken gyerekeknek rendeznek bajnokságot.

0 Tovább

Mindhárom idegenlégiós hosszabbított

További egy évig az ausztrál bajnokságban szereplő Newcastle Jets labdarúgója marad Emile Heskey, az angol válogatott volt játékosa.

0 Tovább

Western Sydney nyerte az alapszakaszt

Csak nem sikerült a bravúr, és a Sydney lecsúszott a rájátszásról.

0 Tovább

Harcban a rájátszásért

Alessandro Del Piero 13. gólját ünnepelhette szombaton Austráliában a sydney derbin, az alapszakasz utolsó előtti fordulójában. A vendégcsapat, az éllovas Western Sydney Wanderers emberelőnyben játszva egyenlíteni tudott, a vége 1-1.

0 Tovább

Del Pieróék ismét a hat között

Valami csoda folytán a Sydney FC feltámadt és sikerült hazai pályán megvernie a bajnokaspiránt Central Coast Mariners-t. És ezzel a tettükkel megint benne vannak a legjobb öt csapatban.

0 Tovább
«
1234

noworries

blogavatar

Mi történik Down Under? No worries :) Ha üzennél: no_worries kukac freemail pont hu vagy ott a facebook ...

Utolsó kommentek